• Neem contact op
 • Gastheer/gastvrouw (fulltime/parttime)

  Wil jij het liefst de gasten zoveel mogelijk in de watten leggen? Dat kan bij Macamba! Wij verrassen de gasten iedere dag opnieuw met onder andere nieuwe gerechten, cocktails en wijnen.

  Ons verrassingsmenu is daarom ook echt onze hardloper samen met het bijpassende wijnarrangement. Maar ook ons ieder seizoen wisselende menukaart met kleine gerechten. Hierbij vertel je dus veel over het gerecht en de bijpassende wijn. Ook zetten wij iedere maand een ander land uit Latijns-Amerika in het zonnetje, hierbij stellen wij een sharing diner samen met de allerlekkerste gerechten uit dat land. Lijkt jou dit wat? Lees dan snel verder.

  Wat ga je doen?

  Je ontvangt de gasten, placeert hen, je kan de drankkaart en menukaart goed uitleggen en advies geven wanneer nodig, brengt het eten naar tafel met een mooi verhaal over de ingrediënten en je doet alles daaromheen om de gast na de avond nog eens te mogen ontvangen. Persoonlijke service staat daarom bij ons hoog in het vaandel.

  Wat bieden wij?

  Wij bieden een leuke afwisselende baan aan met doorgroeimogelijkheden, zeer goed salaris en een goede fooi, goede arbeidsvoorwaarden en de leukste collega’s.

  Je komt werken in het gezelligste team van Doetinchem, naast hard werken is er dus ook ruimte om na werk een gezellige borrel te doen. Je gaat werken met producten van topkwaliteit waar je veel over gaat leren. Verder is er ook ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen, wil jij een wijncursus volgen, sociale hygiëne behalen of wat dan ook, geef het bij ons aan en wij helpen je hiermee verder.

  Ben jij de perfecte match voor ons?

  Je bent ambitieus, een teamplayer en een harde werker
  Je bent flexibel in de weekenden en op feestdagen
  Je wilt geen-dag-hetzelfde baan
  Je bent representatief
  Je bent sociaal sterk en gastgericht