• Neem contact op
 • Cocktailshaker (fulltime/parttime)

  Ben jij een natural host? En heb jij daarnaast ook nog eens een passie voor het maken van cocktails? Dan zit jij bij Macamba goed!

  Wij zoeken namelijk een cocktailshaker die de gasten iedere dag opnieuw kan verrassen met de meest lekkere en aparte cocktails. Jouw creativiteit en enthousiasme zijn hierbij erg belangrijk.

  Naast het shaken van cocktails ben je natuurlijk ook bezig met de gast, jij doet er alles aan om de gast een onvergetelijke avond te geven. Ervaring is natuurlijk altijd een pre, maar mocht dat niet zo zijn, dan is dat helemaal niet erg, onze cocktailshaker Saleh staat namelijk al klaar om jou alle kneepjes van het vak bij te brengen. Iedere week hebben wij ook een speciale cocktail van de week, hierbij zijn jouw ideeën erg belangrijk. Al geïnteresseerd? Lees dan snel verder.

  Wat ga je doen?

  Je staat grotendeels achter de bar, hier maak je de lekkerste cocktails en verzorg je jouw bargasten. Bij drukte ondersteun je natuurlijk ook je collega’s door gasten te placeren, drankjes of eten naar de tafel te brengen etc. Hiernaast houd je ook de bar netjes en goed aangevuld en je hebt inspraak bij het bedenken van nieuwe cocktails.

  Wat bieden wij?

  Wij bieden een leuke afwisselende baan aan met doorgroeimogelijkheden, zeer goed salaris en een goede fooi, goede arbeidsvoorwaarden en de leukste collega’s.

  Je komt werken in het gezelligste team van Doetinchem, naast hard werken is er dus ook ruimte om na werk een gezellige borrel te doen. Je gaat werken met producten van topkwaliteit waar je veel over gaat leren. Verder is er ook ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen, wil jij een wijncursus volgen, sociale hygiëne behalen of wat dan ook, geef het bij ons aan en wij helpen je hiermee verder.

  Ben jij de perfecte match voor ons?

  Je bent ambitieus, een teamplayer en een harde werker
  Je bent flexibel in de weekenden en op feestdagen
  Je wilt geen-dag-hetzelfde baan
  Je bent creatief, leergierig en nieuwsgierig
  Je bent sociaal sterk en gastgericht